Inca de la inceput am reusit sa ne impunem prin seriozitate, promptitudine si produse de calitate, atat pe plan local cat si pe plan national si international.

Obiectivul principal al companiei este acela de a mentine produsele si serviciile oferite la cele mai inalte standarde si consolidarea reputatiei dobandite pana in prezent.

1 2 3 4

Containere Birou

Containere birou comercializate de compania noastra sunt containere locuibile izolate care ofera posibilitatea modularii astfel incat aceste containere birou pot fi folosite independent sau combinate in cladiri de birouri complexe realizate prin alipirea a doua sau mai multe containere modulare.

Containere birou sunt module cu destinatie precisa pentru spatii de birouri dar, pot fi folosite cu usurinta si in alte scopuri: dormitoare, sala de sedinta sau sala mese. Containerele birou sunt izolate cu panou sandwich cu grosimi de 40mm sau 60mm in functie de specificatiile clientului. Structura de rezistenta a containerelor birou poate fi la alegere de 1,5 mm sau de 2,5 mm .

Containere Vestiar, Dormitor, cu grup sanitar

Containere de tip dormitor sunt izolate pentru a face fata cu succes in orice anotimp. Deasemenea acestea sunt dotate la cerere cu cabina de dus, boiler electric pentru incalzirea apei, grup sanitar cu geam tip baie, finisaje dupa cerintele clientului, parchet, aer conditionat, etc.
Telefon:
0740 843 442
E-mail:
office@stass.ro
Adresa:
Com Popesti, localitatea Voivozi
Nr. 515/A, Bihor, Romania
Home Despre Noi Produse Galerie Foto Contact